Behandelingen

Esthetische artsen

Botuline Toxine

De behandeling met botuline toxine is ongetwijfeld de bekendste van alle esthetische behandelingen, zodanig zelfs dat “Botox” (eigenlijk één van de vele merknamen) een begrip geworden is.

Botuline toxine injecties zijn bedoeld om gezichtsrimpels tijdelijk te verminderen of zelf tijdelijk te laten verdwijnen. Botuline toxine bevat een eiwit dat in staat is om de werking van de rimpelspiertjes tijdelijk te relaxeren. Het resultaat is een gladdere en strakkere huid.

Rimpels ontstaan door het willekeurig en onwillekeurig aanspannen van de spiertjes in het gelaat die dienen voor de mimiek van het gezicht. Vele mensen krijgen met ouder worden bijvoorbeeld heel natuurlijk diepe rimpels in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen, of heel zichtbare kraaienpootjes naast de ogen.

De behandeling met botuline toxine is relatief eenvoudig: net onder het huidoppervlak worden kleine dosissen van dit gezuiverd eiwit geïnjecteerd. Het resultaat is na 2 tot 3 dagen zichtbaar en houdt 3 tot 6 maanden aan.

Esthetische gynecologe

Menopauze consult & esthetische gynaecologie

Dr. Karolien Stevens heeft zich al geruime tijd gespecialiseerd in menopauze consulten en functionele en esthetische gynaecologie.

Menopauze symptomen kunnen een grote impact hebben op het leven hoewel daar wel degelijk iets aan te doen is, bijvoorbeeld door herstel van de hormonale balans. Evenzeer kunnen intieme esthetische behandelingen bijdragen tot meer welzijn en zelfzekerheid.

Dr. Stevens zal tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal, uw klachten en uw wensen. Ze zal dan een gepersonaliseerd behandelplan voorstellen.

Huidtherapie

Laser ontharing

Voor ontharing werkt Svelte kliniek met de Triple Wave Laser van partner Laser&Co. Deze ultramodern toestel omvat eigenlijk drie lasers in één geheel: Alexandrite, Yag en Diode. Dankzij dze verschillende golflengtes kan laserontharing snel en efficiënt en nagenoeg pijnloos toegepast worden voor alle haarkleuren of huidtypes. Neem alvast een kijkje op www.laserenco.be.

Intakegesprek met uitgebreid, open en eerlijk advies?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze artsen.