Visie

Geef jezelf een natuurlijke en stralende look

Esthetische geneeskunde is ook in Vlaanderen aan een opmars bezig. Mensen willen zich goed voelen en er ook goed uitzien. Ze worden steeds beter ingelicht over de mogelijkheden om een aantal uiterlijke tekenen van veroudering of van huidschade, bijvoorbeeld veroorzaakt door roken of door overmatige blootstelling aan zonlicht, tegen te gaan of uit te vlakken. De meeste patiënten zijn tussen de 30 en de 65 jaar, maar er zijn ook jongere en oudere… Via een mix van verschillende snelle en vrijwel pijnloze technieken en behandelingen kan een ervaren arts – zonder dat daar toch ingrijpende en definitieve chirurgische ingrepen aan te pas komen – ervoor zorgen dat uiterlijke tekenen van veroudering uitgesteld of veel minder zichtbaar worden. Het komt erop aan mensen een heel natuurlijke maar stralende ‘look’ te geven. En hoe je eruit ziet beïnvloedt je humeur en je zelfvertrouwen. Je goed voelen in je vel is een heel belangrijke voorwaarde om echt gelukkig te zijn en anderen gelukkig te maken.

Dr. Katrijn Van Tilborgh zal altijd de tijd maken voor een grondig onderzoek en intakegesprek waarbij de wensen van een nieuwe patiënt grondig besproken worden. U kunt rekenen op een uitgebreid, open en eerlijk advies. Ze zal daarna een voorstel van behandeling of dikwijls een mix van behandelingen voorstellen, helemaal afgestemd op de individuele situatie. Sommige behandelingen hebben onmiddellijk effect, sommige al na enkele dagen, andere werken op langere termijn.

Schematisch kan men niet-chrirugische esthetische geneeskunde in vier groepen indelen:

We onderscheiden dus behandelingen met fillers, skinboosters, botulinetoxine, emerge laser, PRP, couperose (andere laser), peelings, proteinedieet.

Intakegesprek met uitgebreid, open en eerlijk advies?

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze artsen.